Konferencia Food technology, food quality: Nové trendy v uchovávaní potravín
08/02/2024
- 08/02/2024
VŠCHT Praha

Dobrý deň,
srdečne Vás pozývame na 3. ročník konferencie Food technology, food quality: Nové trendy v úchove potravín, ktorá sa bude konať 8. 2. 2024 v Prahe. Ďalšie informácie nájdete v priloženej pozvánke a na stránkach Ústavu konzervácie potravín VŠCHT Praha.
Konferencia Food technology, food quality je určená nielen vedeckým pracovníkom, ale aj pracovníkom potravinárskeho priemyslu, odborným zamestnancom štátnej správy a ďalším záujemcom o danú problematiku. Veríme, že spoločná konferencia vytvorí príležitosť nielen na rozšírenie povedomia o aktuálnych témach potravinárskeho výskumu, ale pomôže aj posilniť spoluprácu medzi výskumnou a aplikačnou sférou.
Facebook
LinkedIn